Skip to content

Klantenservice Medewerker DELA

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.657 - € 2.934 per maandKlantadviseurs KCC

Functieomschrijving

Klantenservice Medewerker DELA

(50% thuiswerken. Standplaats: Eindhoven centrum)


Een mooie, uitdagende baan waarbij je de klant helpt om alles tijdens het leven zo goed mogelijk te regelen. Werk wat de klant écht waardeert binnen een groot maatschappelijk betrokken organisatie. Is dat iets voor jou? Ga dan aan de slag als Klantenservice Medewerker bij DELA.

Jij zorgt met jouw proactieve en klantgerichte houding dat onze klanten worden voorzien van de juiste informatie over de producten en diensten die DELA aanbiedt. Hierbij kan je denken aan uitvaart, overlijdensrisico en spaarverzekeringen. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren, oplossen en administratief afhandelen van uiteenlopende klantvragen. Ondanks dat de uitvaartbranche je misschien niet direct doet denken aan een leuke werksfeer, is dat bij DELA zeker wel het geval. Je gaat aan de slag op ons gezellige kantoor in Eindhoven centrum (waarmee we 3 jaar op rij de Best Office Award hebben gewonnen!). Het is een echte Brabantse onderneming, waar een open en rustgevende sfeer hangt. De kantine is een plek waar mensen uit de hele stad komen lunchen. Ook hebben we flexplekken en hokjes waarin je je terug kan trekken.


Wat bieden wij?

 • Een startsalaris van €2.657,- met mogelijke groei naar €2.934,- per maand o.b.v. 40 uur;
 • Een leuke functie als Klantenservice Medewerker voor 32 tot 40 uur, in de openingstijden van ma - vr 08.00 tot 20.00;
 • Thuiswerkmogelijkheden. Graag zien we je 50% bij ons op kantoor in Eindhoven. De overige dagen mag je zelf bepalen of je thuis wilt werken of gezellig op kantoor;
 • Een uitgebreid opleidingstraject om jezelf te ontwikkelen tot Klantenservice Medewerker Verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per KM of volledige OV-vergoeding. Hou er rekening mee dat je bij DELA niet kan parkeren;
 • Een contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling. We zijn op zoek naar langdurige samenwerkingen;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de klant en SmartCenter;
 • De mogelijkheid om op onze kosten meerdere Wft diploma’s te behalen + een leuke bonus van €500,- als je het Wft basis in 1x behaald of al reeds in bezit hebt!

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
 • Je bent per half januari beschikbaar;
 • Je bent 1 keer per week tot 20:00 uur beschikbaar (de voorkeur heeft vrijdag, maar deze dag mag jij zelf kiezen); 
 • Je bent bereid om het Wft basis diploma te behalen (op onze kosten)

Waar kom je te werken?
Als Klantenservice Medewerker kom je terecht bij het project van DELA binnen SmartCenter. SmartCenter werkt samen met gerenommeerde organisaties, verwerkt hun klanten en helpt bij het optimaliseren van de klantbeleving. Net zo belangrijk als het klantgeluk bij onze klanten, is jouw eigen geluk. Samen maken we het verschil door te groeien, aandacht te hebben voor elkaar en enthousiast ons werk te doen.

Enthousiast?
Ben jij de enthousiaste Klantenservice Medewerker die we zoeken bij DELA? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.657 - € 2.934 per maand
Klantadviseurs KCC

of

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.657 - € 2.934 per maand
Klantadviseurs KCC