Skip to content

Klantenservice Medewerker van Lanschot

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 2.661 - € 2.749 per maandKlantadviseurs Bankwezen

Functieomschrijving

Klantenservice Medewerker van Lanschot

(Standplaats: Den Bosch)

Stel je voor, een klant van van Lanschot belt en heeft een vraag over de aankoop van een jacht. Door een gezellig gesprek te voeren met de klant ontstaat er een klik, en na het beantwoorden van de vraag hangt de klant tevreden op. Als kleinigheidje stuur je nog een boei-sleutelhanger na! De klant vindt het fantastisch.

Als Klantenservice Medewerker ga je vragen beantwoorden over betalingen, bankkaarten, hypotheken, kredieten, sparen en beleggen, jij bent als dé persoon met de antwoorden. Een klantgesprek duurt gemiddeld 10 minuten; écht de tijd nemen staat voorop! Je zorgt ervoor dat onze klanten zich gehoord en begrepen voelen en dat ze met een glimlach de telefoon ophangen, de mail beantwoorden of de chat verlaten. Aan het einde van een klantgesprek weet jij de details van een droomvakantie, de naam van de hond én heb je iemand zo goed mogelijk geholpen met een vraagstuk over bankieren.


Bij van Lanschot heb je de mogelijkheid om tot 3 dagen per week thuis te werken, maar door onze leuke collega's en gezellige werksfeer zien we je waarschijnlijk vaker bij ons op kantoor! Benieuwd wat we jou buiten deze leuke functie als Klantenservice Medewerker bieden? Lees dan snel verder!


Wat bieden wij?

 • Een startsalaris van €2.661,- o.b.v. 40 uur.
 • Wanneer je je WFT diploma hebt behaald (of deze al hebt), gaat je salaris omhoog met €0,50 per uur/ €2.749,- o.b.v. 40 uur ;
 • Contract voor 7 maanden met uitzicht op een verlenging of een vaste aanstelling;
 • 8% vakantiegeld, uitgekeerd in mei/juni;
 • Een leuke functie als Klantenservice Medewerker voor 24 tot 40 uur per week (bij voorkeur 3 volle dagen) binnen onze openingstijden van ma t/m vr van 08.00-21.00 en zaterdag van 09.00-17.00;
 • De mogelijkheid om binnen 3 maanden het Wft Basis diploma te behalen;
 • Een uitgebreid inwerktraject van 2 weken. Hiervoor dien je fulltime beschikbaar en aanwezig te zijn op kantoor;
 • Thuiswerkmogelijkheden (tot 3 dagen per week);
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,- per gewerkte thuiswerkdag;
 • Reiskostenvergoeding: €0,21 per kilometer (vanaf 10 km enkele reis tot maximaal €10,50 per dag) of volledige OV-vergoeding;
 • Pensioensopbouw;
 • Een ontwikkelperspectief, zodat jij jezelf blijft ontwikkelen en door kan groeien binnen Smartcenter!

Vereisten

Functievereisten:

 • Minimaal mbo 4+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur een mbo 4+ diploma. Je moet namelijk jouw Wft Basis diploma gaan behalen, en dit is mbo 4+/hbo niveau;
 • Met jouw enthousiasme en proactieve houding ga jij elke uitdaging aan!; 
 • Ervaring met financiële zaken, zoals belastingaangifte, betalingen, sparen en lenen is mooi meegenomen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Waar kom je te werken?
Als Klantenservice Medewerker kom je terecht bij het project van Lanschot binnen SmartCenter. Je zal 2 á 3 dagen per week werken op het kantoor van van Lanschot in Den Bosch en de overige dagen werk je vanuit huis. Je zal terechtkomen in een warm bad qua begeleiding, coaching en trainingen. Je krijgt de volledige aandacht! Samen met circa 30 collega's op de afdeling zorg jij dat de klanten zo goed mogelijk geholpen worden.
SmartCenter werkt samen met gerenommeerde organisaties, verwerkt hun klanten en helpt bij het optimaliseren van de klantbeleving. Net zo belangrijk als het klantgeluk bij onze klanten, is jouw eigen geluk. Samen maken we het verschil door te groeien, aandacht te hebben voor elkaar en enthousiast ons werk te doen.

Enthousiast?

Ben jij de proactieve Klantenservice Medewerker die we zoeken bij van Lanschot? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.661 - € 2.749 per maand
Klantadviseurs Bankwezen

of

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.661 - € 2.749 per maand
Klantadviseurs Bankwezen