Skip to content

Customer Experience Consultant

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.250 - € 4.750 per maandSmartCenter Intern

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren consultant op het gebied van Customer Experience met een voorliefde voor klantcontact? Ben je op missie om klantbediening echt relevant en beter te maken? Denk je in concepten maar word je net zo blij van het uitvoeren van deze concepten en ze tot leven zien komen? Dan is SmartCenter op zoek naar jou!

SmartCenter is een groeiende organisatie. Door de combinatie van strategie en hands-on aanpak heeft SmartCenter een unieke positie in de Nederlandse markt van klantcontact. Onze missie: organisaties helpen met het verbeteren van hun klantcontact, niet door meer en sneller maar door slimmer en relevanter. En daar kan jij aan bijdragen.

Als CX Consultant ben je de aanjager van verbeteringen voor onze klanten, denk je mee op (senior) level over de next steps en het verbeteren van de Customer Experience. SmartCenter werkt volgens het Think – Build – Operate model. Vanuit analyse adviseren, bouwstenen leveren en van bouwen naar uitvoeren & implementeren van het advies.   

Die sales vibes, die heb je nodig omdat je niet alleen bouwt aan de organisatie van onze opdrachtgevers maar je bouwt ook aan SmartCenter. Als Senior consultant kom je te werken in de Business development unit van SmartCenter. Daar werk je aan de ontwikkeling van nieuwe proposities en help je het klantenportfolio uit te breiden.


Verantwoordelijkheden en taken

 • Je ontwerpt en optimaliseert klantreizen, richt klantgerichte processen in en neemt je stakeholders daar in mee;
 • Je challenged de status quo van onze huidige klanten en adviseert waar service, processen of medewerkers relevanter en meer klantgerichter kunnen worden;
 • Je signaleert kansen, ziet trends en ontwikkelingen in klantcontact en zet deze om naar (commerciële) successen;
 • Je helpt mee aan het uitbouwen van de klanten portfolio van SmartCenter, niet alleen op het gebied van CX en consultancy maar ook binnen de Build en Operate pijler.

Vereisten

Wat jij meebrengt

 • HBO/WO denk niveau;
 •  Minimaal 5 jaar ervaring in consultancy en/of business development;
 • Idealiter ervaring in de wereld van klantbediening en/of klantcontact;
 • Energie en een visie op het verbeteren van klantbediening en CX.

Wat we jou bieden

 • Een innovatieve, groeiende en open organisatie met veel kansen in een markt die sterk in beweging is;
 • Verantwoordelijkheden met bijpassende vrijheid en zelfstandigheid;
 • Ruimte voor verdere (persoonlijke) groei en ontwikkeling;
 • Informele werksfeer met leuke jonge collega’s;
 • Een salaris tussen de € 4.250,- en 4.750,- op basis van een werkweek van 40 uur afhankelijk van je ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mobiliteit en opleidingsbudget.

Vanuit het hart van de organisatie, in het hart van de klanten

Ieder contact is een beslissend moment in het opbouwen van een duurzame, positieve relatie. Dat is de passie van SmartCenter en dat maakt SmartCenter waar. SmartCenter brengt klantstrategie tot bloei, door het vertrouwen van klanten te laten groeien. Digitaal waar het kan, en persoonlijk contact waar gewenst. SmartCenter doet dat bewust vanuit het hart van de organisatie, samen met de eigen medewerkers.

SmartCenter maakt merkbeloftes waar. SmartCenter staat naast haar opdrachtgevers bij het optimaliseren van de klantreis, het inrichten van klantgerichte bedrijfsprocessen en bij het managen van de merkbeleving.

Van bedrijfsdoel naar klantdoel
SmartCenter denkt met haar opdrachtgevers mee over hoe je klanten ‘serviced’, het verschil in een branche maakt en een merk blijvend versterkt. Over hoe een organisatie kan groeien door continu te verbeteren tegen lagere kosten, medewerkers te binden en flexibel kunt zijn in op- en afschalen. Door het combineren van klantdata, specialisten en ‘smart technology’ geeft SmartCenter resultaten een boost!


Bij SmartCenter geloven we dat wij samen het verschil kunnen maken. Door te groeien, aandacht te hebben voor elkaar en met enthousiasme ons werk te doen. Van elke dag maken we het beste. Elke dag werken wij aan een duurzame toekomst en zetten wij ons in door mensen blij te maken met superservice en meaningful moments!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.250 - € 4.750 per maand
SmartCenter Intern

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.250 - € 4.750 per maand
SmartCenter Intern